شهدا

شهید والامقام اسماعیل خالوئی

بازدیدها: ۱۱۶

شهید اسماعیل خالوئی نام پدر : علی اصغر تاریخ شهادت : ۱۱/۱۲/۱۳۶۲ تاریخ تولد : ۲/۱/۱۳۴۵ محل شهادت : عملیات خیبر

 هیجده سال سن زیادی نیست. نمی توان اینگونه تصور کرد که نوجوانی ۱۸ ساله به راحتی    می تواند از آینده و زیبایی ها و آرزوهایش بگذرد.

آن روزها، روز به روز تعداد این نوجوان ها زیادتر می شد و اسماعیل یکی از آن ها بود.

در کودکی به خاطر تنگدستی خانواده درس را رها کرد و کمک حال پدر شد. زمان می گذشت و او بزرگ تر می شد و اخلاق و منشش فراتر از زمان رشد می کرد.

رفتار هایش از سر عادت نبود. گستره ی ذهنش فراتر از دنیا و مادیات بود. جنگ و جبهه را برگزید با آن که می توانست در کنار خانواده بماند و زندگی کند.

گمنام رفت و گمنام شهید شد. تا جایی که هیچ کس ندید چگونه به شهادت رسید. او عاشق شهدا بود و سرانجام پس از ماه ها حضور غیرتمندانه در جبهه در عملیات خیبر صدای وصل در گوش جانش پیچید و روانه ی شهر شقایق ها شد.

امام خمینی(ره):

مگر شهادت نگرانی دارد؟ ما دوستانمان که شهید شدند در جوار رحمت حق هستند، چرا برای این ها دل تنگ باشیم؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا